The Notebook (2004)

Postuar më: May 31, 2013
Kategoria: Drame HD Romance Te Vjeter
Perktheu: T-Sh.net
Vlerësimi sipas IMDB: 7.9
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Një djalosh i varfër dhe apasionant bie në dashuri me një vajzë të re dhe të pasur dhe i fal asaj ndjenjën e lirisë. Shumë shpejt ata ndahen për shkak të pabarazive sociale.