The Incredible Hulk (2008)

Kategoria: Aksion | DVD-BRR | Sci-Fi | Te Vjeter | Thriller.
Dr Bruce Banner, në sajë të një eksperimenti rreze gama te shkuar keq, transformon veten në një gjigand të gjelbër te quajtur Hulkvetem kur rrahjet e pulsit te tije kalojne mbi normalen . Ndërkohë,një ushtar përdor të njëjtën teknologji për të transformuar veten ne nje perbindesh akoma me te madh dhe te keq ….

 1. Shiko ne DwnVideo
 2. Shiko ne NosVideo 
 3. Shiko ne NowVideo
 4. Shiko ne NovaMov
 5. Shiko ne Ginbig
 6. Shiko ne AllmyVideos
 7. Shiko ne Putlocker
 8. Shiko ne SockShare
 9. Shiko ne VidBull
 10. Shkarko nga DwnUpload
 11. Shkarko nga NosUpload
 12. Shkarko nga Rapidshare
 13. Shkarko nga Uploadic
 14. Shkarko nga Filecloud