Now Is Good (2012)

Postuar më: May 17, 2013
Kategoria: 2012 Aventurë DVD-BRR Romance
Perktheu: Endrit Abdia
Vlerësimi sipas IMDB: 6.8
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Një vajzë që po vdiste nga leucemia bën një listë të gjërave që do të donte t’i bënte para se të vdiste. Në fillim të listës së saj ishte dhe humbja e virgjërisë së saj ……