The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Kategoria: Aventurë | DVD-BRR | Krim | Te Vjeter | Western.

Film western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze. filmi eshte i perkthyer me titra shqip.

 1. Shiko ne FileBox (FullHD)
 2. Shiko ne NosVideo
 3. Shiko ne Youwatch
 4. Shiko ne NowVideo
 5. Shiko ne NovaMov
 6. Shiko ne Vidto.me
 7. Shiko ne Ginbig
 8. Shiko ne AllmyVideos
 9. Shiko ne MoVreel
 10. Shiko ne Putlocker
 11. Shiko ne SockShare
 12. Shiko ne UploadC
 13. Shkarko ne NosUpload
 14. Shkarko ne Uploadet
 15. Shkarko ne Uploadic
 16. Shkarko ne Ifile