The Conjuring (2013)

Postuar më: August 15, 2013
Kategoria: 2013 Horror Triller
Perktheu: Silvi Mema
Vlerësimi sipas IMDB: 7.8
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Hetuesit e ndodhive paranormale, Ed dhe Loren Uorren, punojnë për të ndihmuar një familje të terrorizuar nga një prezencë e errët që ndodhet në shtëpinë e tyre në fermë.