Murder 2 (2011)

Postuar më: March 10, 2013
Kategoria: 2011 2013 Aksion Drame DVD-BRR Hindi Krim
Perktheu: Saimir Lleshi
Vlerësimi sipas IMDB: 6
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Një ish-oficer  policie punësohet nga një gangster për të gjetur disa vajzat që kishin humbur dhe rrëmbyesin e tyre.