Jobs (2013)

Postuar më: October 25, 2013
Kategoria: 2013 Biografi Drame HD
Perktheu: Andrea DHIMITRI & Silvi MEMA
Vlerësimi sipas IMDB: 5.6
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Historia e jetës së Stiv Xhobs që nga braktisja e kolegjit dhe triumfi i tij në botën e teknologjisë duke u bërë një nga sipërmarrësit më të nderuar të shekullit të 20-të.