Fast & Furious 6 (2013) HD

Postuar më: July 4, 2013
Kategoria: 2013 Aksion HD Krim Triller
Perktheu: Andrea Dhimitri
Vlerësimi sipas IMDB: 7.7
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.

Hobsi mbledh Brajanin dhe Dom-in në ekipin e tij për të mposhtur një  kapo i cili drejton një organizatë shoferësh mercenarë nga 12 vende të ndryshme.

 

Kualiteti :  HD