Dragon Ball Z: Battle of Gods (2013)

Kategoria: 2013 | Aksion | Animacione | Fantazi | FULL HD.

Disa vjet pas betejës titanike me Maxhin Buu që përcaktoi fatin e gjithë universit, Toka ka përjetuar një periudhë të paqes, por tani duhet të përballen me një rrezik të ri. Perëndia i shkatërrimit (Billsi) i cili mban ekuilibrin e tërë universit , është zgjuar nga gjumi i gjatë, ai mundet të shkatërrojë vetëm për kënaqësinë e tij, dhe kthimi i tij krijon panik për Mretin Kain dhe Suprem Kain. Mësojë për një Sajan i cili mundi Frizë, dhe që e ëndërroj si luftëtarin e njëjtë që mund të kthehet në Perëndi Super Sajane, (Billsi) gjen Gokun në planetin Kai. I entuziazmuar për lindjen e një kundërshtari të fortë pas një kohe të gjatë, Sajani injoron paralajmërimet e Mretit Kai dhe sfidon Perëndinë, por nuk mund të bëjë asgjë kundër forcës së tij të madhe dhe mposhtet nga një gjuajtjet të vetme në pas qafës disa sekonda pas fillimit të betejës, si Goku i transformuar në Super Sajan 3. Para takimit Billsi i kishte thënë Gokut që të transformohej në Perëndi Super Sajane, ashtu si ai e kishte ëndërruar atë më parë,por Goku nuk ishte në dijenin e këtij transformimi.