Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)

Kategoria: 2009 | Animacione | DVD-BRR | Familjar | Komedi.

Yjet e rinj të muzikës pop, Alvin, Simon dhe Theodore, janë nën përkujdesin e nipit 20 e kusur-vjeçat të Dave Seville. Djemtë duhet ta lënë mënjanë muzikën për t’ju rikthyer shkollës. Detyra e tyre e re është të shpëtojnë shkollën, duke  marrë një fond $25,000 në një kompeticion grupesh muzikore. Por ata do të surprizohen kur të shohin se grupi i tyre konkurent është një grup ketrushesh, The Chipettes – Brittany, Eleanor dhe Jeanette.

 1. Shiko ne DwnVideo
 2. Shiko ne NosVideo
 3. Shiko ne NowVideo
 4. Shiko ne NovaMov
 5. Shiko ne Ginbig
 6. Shiko ne AllmyVideos
 7. Shiko ne Putlocker
 8. Shiko ne SockShare
 9. Shkarko ne DwnUpload
 10. Shkarko ne NosUpload
 11. Shkarko ne Rapidshare
 12. Shkarko ne Uploadic