50 First Dates (2004)

Postuar më: September 14, 2012
Kategoria: DVD-BRR Komedi Romance Te Vjeter
Perktheu: Renaldo Domi
Vlerësimi sipas IMDB: 6.8
Klikoni tek Fotoja per te pare Trailerin.
Henry Roth,  është një njeri i frikësuar nga përkushtimi i tepert ndaj femrave derisa ai takohet me Lucy e bukur . Ajo e goditi menjehere atë dhe Henry mendoj se ai është gjetur më në fund vajzën e ëndrrave të tij,  derisa ai zbulon se ajo ka memorie afatshkurter dhe harron cdo gje qe ka bere diten e neserme

 1. Shiko ne DwnVideo
 2. Shiko ne NosVideo
 3. Shiko ne NowVideo
 4. Shiko ne NovaMov
 5. Shiko ne Ginbig
 6. Shiko ne AllmyVideos
 7. Shiko ne Putlocker
 8. Shiko ne SockShare
 9. Shiko ne VidBull
 10. Shkarko nga DwnUpload
 11. Shkarko nga NosUpload
 12. Shkarko nga Rapidshare
 13. Shkarko nga Uploadic
 14. Shkarko nga Ifile